Press clipping

Pomoć u podizanju potomstva

Ogranak Udruženja građanja “Roditelj” sinoć je osnovan u našem gradu u nameri da bude podrška roditeljima u podizanju i vaspitavanju potomstva.Kako je rekla Tatjana Lazor, Udruženje će pružati pomoći roditeljima, mladim parovima koji to još nisu postali, kao i onima koji se leče od steriliteta.

-Upoznavaćemo roditelje između ostalog s pravima iz oblasti dečije i zdravstvene zaštite, pripremati žene za porođaj, baviti se dojenjem – kazala je Lazor napominjujući da je misija Udruženja građana “Roditelj” podrška u podizanju dece za njihovo srećno detinjstvo i roditeljstvo.

Lazor se osvrnula na nedavnu akciju beogradskog Udruženja,”Dojimo s ponosom”, naglašavajući da će ta akcija biti jedna od prvih, upriličenih u oktobru i u Novom Sadu.

-Dojenje je prirodan čin i žene ne treba da se ustežu da na javnim mestima hrane decu – rekla je Lazor.
Osnivanju ogranka Udruženja “Roditelj” prisustvovalo je desetak žena, a Lazor je istakla da Udruženje neće prebrojavati članove, jer nije s tom namerom osnovano, već radi pružanja pomoći u vaspitavanju i podizanju dece.

Dnevnik (Novi Sad), 8.8.2006.

Povezani tekstovi

Nov bebi market na Novom naselju

Roditelj

Najava Svetske nedelje dojenja na televiziji B92

Roditelj

Đaci “Voždove” izveli “Finu Žozefinu”

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More