“Pampers” Pomogao Udruženju “RODITELJ”

| 17/01/2007 | 0 Comments

“Pampers”, deo kompanije “Prokter end Gembl”, jednog od najvećih svetskih proizvođača robe široke potrošnje, poklonio je Udruženju RODITELJ kompjutersku opremu – sedam personalnih računara, dva lap top kompjutera i dva štampača, kao i kancelarijski nameštaj. Deo poklonjenih stvari biće prosleđen i Udruženju «Pomoć porodici» koje već 13 godina pomaže porodicama unesrećenim ratom.

– „Pampers” želi da pomogne ovoj i sličnim organizacijama koje se bave decom i žele da stvore bolje uslove za srećno odrastanje – rekla je prilikom predaje donacije Tatjana Ezgeta, menadžer spoljnih odnosa kompanije «Prokter i Gembl» i predstavnik «Pampersa». – Pozdravljamo svaku inicijativu koja zastupa prava i interese dece i roditelja. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da se pridruže podršci Udruženju RODITELJ.
Pomoć «Pampersa» ne ostaje samo na podršci Udruženju RODITELJ
već se zasniva i na pomaganju porodilištima u Srbiji u vidu neophodne opreme, kao i daljem sprovođenju nacionalnog Programa edukacije o nezi beba u porodilištima u saradnji sa Institutom za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut” i akcijama koje se tiču poboljšanja položaja i prava roditelja i dece, naglasila je Egzeta. Ova kompanija je pomogla je i prvu akciju Udruženja RODITELJ – obeležavanje Svetske nedelje dojenja u avgustu 2006. godine .
Udruženje RODITELJ se i ovim putem zahvaljuje na pomoći i zajedno sa „Pampersom” poziva sve firme i uspešne kompanije koji žele da pomognu da stvorimo bolje uslove za odrastanje naše dece, da se uključe u rad Udruženja, i u okviru svojih mogućnosti pomognu naš rad, bilo novom, bilo polovnom robom, novčanim donacijama, ili na neki drugi način.

Tags: , ,

Category: Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.