Izdvajamo Niš

Osnovan ogranak Udruženja u Nišu

U igraonici “Grad igračaka” u Nišu, juče 18.01.2007.osnovan  je Ogranak Udruženja RODITELJ . Sa ciljevima Udruzenja RODITELJ, koje je prošle godine formirano u Beogradu, prisutne je upoznala Marija Petković, inicijator okupljanja i prvi predsednik Ogranka.

Udruženje  RODITELJ u Nišu će  promovisati roditeljstvo i pomoći svim roditeljima da upoznaju i koriste svoja prava,  povezati ih institucijama i ustanovama koje su zadužene da brinu o porodici i informisati  ih o svim aktuelnim promenama.

Rad i akcije u Nišu bice usklađene sa akcijama Udruženja RODITELJ  na nivou Srbije i verujemo da ćemo naići na podršku i lokalnih vlasti i medija. Prva akcija Udruženja RODITELJ u Nišu biće prikupljanje odeće i sredstava za higijenu, koje će se organizovati na nekoliko punktova u gradu, krajem idućeg meseca. Prikupljena pomoć će biti prosleđena ustanovama i porodicama kojima je to najpotrebnije.

Povezani tekstovi

Održana humanitarna akcija za decu na hraniteljskom smeštaju

Roditelj

Nepismena mala matura?

Roditelj

Budi odgovorna! Evropska nedelja prevencije raka grlića materice

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More