Izdvajamo Novi Sad

Uspešna novosadska “Poklonijada”

Udruženje “RODITELJ – Novi Sad” je 21. aprila 2007. na Trgu Slobode u Novom Sadu organizovalo javnu akciju prikupljanja pomoći za decu iz Sigurne dečje kuće u Novom Sadu i Doma za decu bez roditeljskog staranja “Kolevka” u Subotici.

Akciju su svojim proizvodima i robom podržali poslastičarska radionica “Kristina”, prodavnica dečje obuće “Mala šapa”, Str ”Zorić”, Novosadska mlekara, Studio “Shine Co”. Na postavljeni štand Novosađani su doneli garderobu, sredstva za higijenu, igračke, didaktički materijal i novčane priloge.

Odziv Novosadjana je i ove godine bio veliki, paketi garderobe, igračaka, pribora za higijenu i didaktičkih materijala su pristizali tokom celog dana. Prikupljena je i novčana pomoć u iznosu od 13. 000 dinara koja će biti iskorišćena za nabavku sredstava za higijenu koje smo u kontaktima sa ustanovama kojima je pomoć namenjena identifikovali kao najpotrebniji vid pomoći.

Povezani tekstovi

Regionalna konferencija “Optimalna ishrana odojčadi i male dece u cilju prevencije neadekvatne uhranjenosti u Evropi i Centralnoj Aziji”

Roditelj

Održana Manifestacija „Prijatelji bebama od prvog trenutka“

Roditelj

Pomoć za Banku humanog mleka

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More