Press clipping

Radost deci

Niš- Malim pacijentima koji se leče na Dečjoj hirurškoj klinici u Nišu jučerašnji bolnički dan bo je lepši i radosniji od ostalih. Učenici OŠ “Vožd Karađorđe” koji su im poklonili predstavu “Fina Žozefina” i pevač Dejan Najdanović Najda koji je za njih svirao i pevao učinili su da bar za tren zaborave na strah i tegobe zbog kojih su u bolnici, i da se malo zabave. Mališani su uživali, a dobili su i poklončiće kojima su se iskreno obradovali.

Ovu humanu akciju pod nazivom “Smehotres” organizovalo je Udruženje “Roditelj”, ogranak niš, sa ciljem da najmlađim pacijentima, kroz pozorišne predstave, kvizove i takmičenja, boravak u bolnici ispune novim i drugačijim sadržajima, prilagođenim njihovom uzrastu i potrebama. – Podržali smo akciju Udruženja “Roditelj” a to ćemo raditi i ubuduće. Najdragocenije u svemu što su deca poklonila radost, ljubav i pesmu drugoj deci, kojoj je to sada najpotrebnije, rekao je dečji hirurg Živojin Spasić.

Naše, jun 2007.

Povezani tekstovi

haos u školama u štrajku

Roditelj

Telefonom za savet

Roditelj

Roditelji protiv prolećnog raspusta

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More