Drugi Dečiji festival „Najbolje za moje dete“

| 12/03/2010 | 6 Comments

Naši prijatelji, Smart media, organizatori prošlogodišnjeg sajma “Najbolje za moje dete” na kojem je učestvovalo i Udruženje RODITELJ, nastavljaju ovu lepu ideju – Drugi po redu Dečiji festival “NAJBOLJE ZA MOJE DETE“ će se održati 5 i 6. Juna . 2010.godine na otvorenom prostoru.

Udruženje na prošlogodišnjem Sajmu

Prvi dečiji sajam „Najbolje za moje dete“ je održan 2009. godine na Košutnjaku.  Za dva dana,  Sajam je posetilo više od  15.000 ljudi, a manifestacija je privukla veliku medijsku pažnju. Sajam je nastao kao vizija da se na otvorenom, u prirodnom i zdravom okruženju na Košutnjaku, održi sajamski nastup svih ustanova koje su neophodne za razvoj dece do njihovog polaska u školu.

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da ćemo drugi put u Beogradu organizovati najveći festival za decu i roditelje na otvorenom prostoru. Na festivalu će učestvovati više od  četrdeset državnih vrtića, privatni vrtići, dečije igraonice, škole stranih jezika, predškolske i školske ustanove, likovne i kreativne radionice, proizvodi za decu, dečije igračke i mnoge druge ustanove koje su neophodne za rast i razvoj dece.

Ove godine će biti organizovano takmičanje za mališane u talentima koje poseduju, dodela nagrada,  putovanje za najtalentovanije dete koje će imati priliku da se predstavi na Radijskom festivalu 2011.  godine, a uvođenjem ovih interesantnih inovacija očekujemo još veću posećenost, veći broj izlagača i medisku pažnju.

Kada smo birali lokaciju, imali smo viziju da nađemo oazu za decu i roditelje, koja je prirodna, zdrava i koja može da oplemeni i ulepša ovaj festival.
Cilj nam je da pružimo deci i roditeljima nesvakidašnje i aktivno druženje, da zajedno pomognemo u očuvanju životne okoline, kao i da pružimo dodatnu edukaciju roditeljima u odgoju njihove dece.

Ovim putem želimo da svim posetiocima festivala, prikažemo program svih ustanova i institucija koje su neophonde za pravilan razvoj dece a da pritom izbegnemo korišćenje televizije, interneta i drugih virtuelnih komponenti, kao i da prikažemo dostupnost ustanova i roditeljima ponudimo pristupačne ustanove koje su najbolje za njihovo dete.

Organizator festivala je agencija SMART MEDIA a medijski pokrovitelji, najslušanija radio stanica u Srbiji Radio S i internet magazin www.smedia.rs .

Očekujemo Vas i ove godine….

Svi zainteresovani izlagači se mogu prijaviti putem telefona 011 2542694 ;

065/ 200 24 57 ; 065/2002408

ili popuniti prijavu na sajtu  www.smedia.rs/sajam/index.php/prijava

Category: Beograd, Novosti

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Anonymous says:

  Lepo je to sto organizujete,ali mi koji nismo iz prestonice uskraceni smo za takve dogadjaje.Mozda bi i nama trebalo organizovati i da nase mesto bude poseceno.

 2. Anonymous says:

  Cestitke! Sjajni ste!

  Ajd da i u Novom Sadu organizujemo, a treba i Nis ukljuciti, ili Kragujevac ili slicno, da se pokaze da su nam SVA dece vazna, a ne samo u prestonici !

 3. admin says:

  Svesni smo da se mnogo šta dešava samo u Beogradu, možda je rešenje da se u mestu gde živite lokalnoj samoupravili ili nekoj velikoj firmi iznese predlog da se organizuje slična manifestacija. Nikada se ne zna, možda im se ideja svidi…

 4. Škrabalica says:

  Hmm, bojim se da u manjim gradovima nema interesa za ovako nešto, barem što se “izlagača” tiče? ALi ko zna! hmm

 5. Branko says:

  Zanima me da li se ovaj deciji festval i dalje odrzava? Hvala

  • Roditelj says:

   Održavao se dve godine, sada nemamo informaciju da li će biti. Organizator je bio radio S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.