Beograd Roditelj info centar

Saveti za roditelje u Imo centru

Savetovalištem u “Aksi” u Imo centru na Novom Beogradu, u Gandijevoj 21, nastavljamo projekat “Aksa bebi planeta, roditeljski info centar”. U subotu, 6. marta, od 10 do 14 časova, nutricionista Milka Knežević iz Udruženja RODITELJ davaće savete vezane za ishranu zainteresovanim roditeljima, ali i budućim roditeljima.

Savetovalište je deo projekta koji Udruženje RODITELJ u saradnji sa Aksa bebi planetom sprovodi od decembra 2007. godine. Do sada smo u redovnim terminima savetovali roditelje u prodajnim objektima Akse, a tokom leta Savetovališta su u Beogradu održavana na otvorenom, na šetalištima i u parkovima koje roditelji najčešće posećuju.

Savetovanje na Adi ciganliji

Volonteri Udruženja pružaju informacije i savete iz sopstvenog iskustva, a pravna, zdravstvena i druga stručna pitanja prosleđujemo stručnjacima s kojima Udruženje RODITELJ sarađuje.

Pozivamo sve roditelje zainteresovane za članstvo ili pomoć udruženju da posete Immo centar u subotu, popune pristupnicu Udruženju i daju svoj doprinos borbi za bolje roditeljstvo u Srbiji. Za sve dodatne informacije, učlanjenje i pomoć udruženju možete se obratiti na: https://www.roditelj.org/kontakt/

Povezani tekstovi

Kako u Srbiji naći kvalitetnu dadilju, kada to nije zakonom regulisano

Roditelj

Radionica “Koga voliš ti”

Roditelj

Skidanje pelena tokom leta

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More