Udruženje Roditelj Užice obeležilo “Praznik komšija”

| 16/06/2010 | 0 Comments

Užički ogranak Udruženja RODITELJ opridružio se obeležavanju “Praznika komšija”. Promocija druženja, tolerancije, solidarnosti i intergeneracijskog povezivanja, ove godine je organizovana na više lokacija u gradu, uz uz pomoć gradske uprave Užica. Bilo u zgradi, u kući, u parku ili u dvorištu, okupljanje i druženje naših sugrađana proteklo je u sjajnoj atmosferi, a Udruženje „Roditelj“ – Užice odabralo je lokaciju gradske plaže.

Udruženje „Roditelj“ je osim svog štanda i promocije materijala Udruženja organizovalo dva tematska kutka:  za decu koja su igrala nekada veoma popularne igre “školice”, vijače i lastiša, kao i deo gde su se najmlađi sugrađani takmičili za nagrade “Kreativnog centra” za zanimljive crteže ili ideje o tome kakav treba da bude dobar komšija. Kao i obično, najmlađi među nama bili su i najkreativniji u promociji lepih ideja i poruka.

Drugi kutak bio je namenjen starijim sugrađanima, uz tradicionalne razbribrige za starije generacije – šah, karte i domine, a najbolji među njima osvojili su i prigodne nagrade.

U prijatnoj i opuštenoj atmosferi, uz sokiće i kaficu, kao u stara dobra vremena, osim sugrađana koji su prošetali do plaže dolazak su upriličile i komšije članica Udruženja, a i njihovi supružnici i deca koji ih uvek prate na akcijama. Drage komšije, vidimo se na istom mestu i sledeće godine!

Tags: , , , ,

Category: Novosti, Užice

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.