Beograd Izdvajamo

Porodilišta su zajednička briga

Udruženje RODITELJ učestvovaće na današnjem okruglom stolu “Porodilišta su zajednička briga”, koji organizuje ministarstvo zdravlja. Očekujemo da će jedna od tema skupa biti situacija s “bejbi frendli programom” .


Creative Commons License photo credit: gabi_menashe

Okrugli sto započeće, kako je najavljeno uvodnim izlaganjem prof. dr Tomice Milosavljevića, zatim predsednice GI “Majka hrabrost”  Zorke Kovačević, i načelnika porodilišta bolnice u Pančevu dr Vladimira Vajsa.

U daljem radu, kako se navodi u najavi, učestvovaće predstavnici porodilišta u Srbiji, zatim institucija koje se bave praćenjem rada zdravstvene službe, kao i nevladine organizacije.

Početkom avgusta, očekuje se još jedan okrugli sto, ovaj put u organizaciji Udruženja RODITELJ na temu dojenja i  dokle se stiglo s programom oživljavanja “bebi frendli” programa.

Povezani tekstovi

Saopštenje za javnost povodom rezultata konkursa Ministarstva zdravlja za finansiranje projekata nevladinih organizacija

Roditelj

Rad Saveta roditelja opština Zemun i Stari Grad iz Beograda 2012. – 2014.

Roditelj

Predavanje za roditelje – rani razvoj deteta i problem gojaznosti

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More