Poklonijada

| 16/12/2010 | 0 Comments

Udruženje RODITELj i ove godine ogranizuje humanitarnu akciju POKLONIJADA, koja je ovog puta namenjena deci iz Svratišta.

U Svratištu je oko 600 dece u evidenciji, dnevno ga poseti oko 40, uzarsta od 5 do 18 godina,a najviše ih ima od 9 do 12 godina. Oko 70% je muškog pola. Najpotrebniji su: sredstva za higijenu, zimska odeća, donji veš, čarape
poklon
Creative Commons License photo credit: Kimberly*

Udruženje moli sve koji su u mogućnosti da pomognu tako što će napraviti paketiće koji će biti dodeljeni deci za Novu godinu. U paketić mozete spakovati nešto od higijenskih sredstava, čarape, slatkiš, igračku, neku društvenu igru, svesku, bojice i sl. Nije obavezno da svaki paket bude isti. Potrebno je da prikupimo oko 300 paketića.

Takođe, ukoliko imate zimske garderobe za decu uzrasta od 8-18 godina, možete je doneti u Udruženje, a ona će biti prosleđena u Svratiste. Molimo Vas da garderoba bude oprana, ispeglana i bez nedostataka.

Volonterke Udruženja ce dežurati u kancelariji na adresi TC Zemunikum, lokal 44, Glavna 18t, Zemun u subotu 18.12. od 12 do 14h.

Hvala svima!

Tags: , ,

Category: Beograd, Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.