Prolećna logopedska škola

| 29/04/2011 | 1 Comment

Logopedski centar Higia logos u saradnji sa Udruženjem RODITELJ organizuje Kratku prolećnu psihološko – logopedsku školu. Ova svojevrsna priprema za školu pomoći će budućim školarcima da isprave neke probleme u govoru, ali i da preduprede  da dete kasnije ima problema sa računanjem, pisanjem, kao i ostalim smetnjama u učenju.

Logopedska skola i radionice

Programom rada predviđene su grupe predškolaca, ali i dece koja već idu u školu. Radionice traju mesec dana, u četiri – pet termina, i održavaće se vikendom. Grupe dece se formiraju na osnovu  na osnovu prethodnog trijažnog logopedskog testa i na osnovu toga kada roditeljima odgovara. Test ulazi u cenu školice.

SPECIJALNA PONUDA za naše članove: Redovna cena Škole je 2.500 dinara, a za one koji se prijave preko Udruženja RODITELJ cena je 2.200, dok je za članove Udruženja cena 1.900 dinara.

Izvor fotografije

Više informacija na sajtu Higije logos. Prijave na telefon 011/2970-773 ili 065/8651-260

Prilikom prijave naglasiti da se prijavljujete preko Udruženja RODITELJ, a članovi će nositi člansku kartu sa sobom. Više informacija u učlanjenju u Udruženje na strani Učlanite se.

Tags: , , , ,

Category: Obrazovanje

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Dom zdravlja Dr Ristić popusti | 21/05/2011

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.