Beograd Izdvajamo

Istraživanje stavova nastavnika i roditelja o “besplatnim udžbenicima”

istraživanje

Udruženje RODITELJ danas u 12 časova u velikoj sali Medija centra oprganizuje Konferenciju za medije, povodom rezultata istraživanja stavova roditelja i nastavnika o projektu “besplatnih udžbenika”.

Na konferenciji pod nazivom  “Najzad znamo mišljenje roditelja i nastavnika”, biće prezentovani rezultati istraživanja o stavovima o besplatnim udžbenicima.

istraživanje  o udžbenicimaIzvor fotografije

Kao odgovor na mišljenje mnogih stručnjaka o neophodnosti sprovođenja istraživanja i ispitivanja mišljenja posrednih i neposrednih korisnika besplatnih udžbenika Udruženje Roditelj je organizovalo istraživanje o stavovima o besplatnim udžbenicima koje je sproveo Ipsos Strategic Marketing .

O rezultatima sprovedenog istraživanja, njihovom značaju i zaključcima koji se, na osnovu njih, mogu postaviti, govoriće  Saša Jovančević, sociolog iz Ipsos Strategic Marketing-a i Dragana Soćanin predsednica Udruženja Roditelj.

Direktan prenos konferencije možete da gledate na  internet strani Medija centra .

Povezani tekstovi

Tribina povodom Dana deteta u Užicu

Roditelj

Dečiji festival “Najbolje za moje dete”

Roditelj

Udruženje Roditelj pridružuje se povorci Nisi sam na ulici

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More