Deca Obrazovanje

Letnji program za decu

dete plusU okviru programa holističkog obrazovanja koje realizuje organizacija Obrazovanje plus, do nedavno su vođeni samo programi za odrasle – akreditovane programi stručnog usavrsavanja za vaspitače i učitelje, Da svako uči lako, u kojima su predstavljene tehnike i metode rada sa decom koje uključuju decu na svim nivoima i tako pospešuju proces razvoja kognitivnih veština, emocionalne pismenosti i socijalnih veština.

Ovog leta, prvi put organizuje se program za decu koji vode naši treneri:

  • Spremni za školu je ciklus od 8 radionica kroz koje predškolci imaju priliku da nauče slova po metodu angažovanja dece kroz pokret, ritam, pesmu, sliku i igru, za koji se koristi bukvar Da azbuku svako nauči lako (o bukvaru pročitajte na ovom linku). Radionice se održavaju u terminu od 17:00-18:30 utorkom i četvrtkom (7,9,14,16,21,23,28. i 30. jun) u našem prostoru na Slaviji. Tokom ovog perioda, organizovaće se savetovalište za roditelje. Za više detalja preuzmite poster (pdf 201KB).
  • Letnja školigraonica je dvonedeljni program za učenike od 1. do 4. razreda koji deci nudi priliku da, kroz zanimljive i podsticajne igre i aktivnosti za razvoj koordinacije, kritičkog mišljenja i timskog rada, razvijaju svoj kreativni potencijal, umeće komunikacije i socijalne veštine. Program se realizuje u periodu od 20. juna do 1. jula, svakog radnog dana od 9:00-13:00 u našem prostoru na Slaviji. Za više detalja preuzmite poster (pdf, 196KB).

Više o programima za roditelje, vaspitače i učitelje, možete pogledati na sajtu Dete plus.

Povezani tekstovi

Deca i vreme

Roditelj

Deca ne biraju siromaštvo, nasilje, zlostavljanje, diskriminaciju

Roditelj

Pozorišna predstava Anni Kej pozorišta

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More