Anketa: Partnerstvo između roditelja i škole

| 06/12/2011 | 0 Comments

U poslednje vreme u žiži javnosti je veliki broj tema vezanih za školstvo: od udžbenika, sigurnosti dece, vršnjačkog nasilja i inkluzije, pa do diskusija o zakonima vezanim za obrazovanje. Kao rezultat, pokazalo se da je partnerstvo između roditelja i škole izuzetno važna komponenta ukupnog vaspitno-obrazovnog iskustva naše dece.

Izvor fotografije http://www.sxc.hu/photo/795833

Ovu anketu sprovodi Udruženje gradjana RODITELJ sa ciljem prikupljanja mišljenja roditelja o postojećem kvalitetu saradnje roditelja i škole, sticanja boljeg uvida u nivo roditeljskog učešća i zainteresovanosti za školsku problematiku,kao i ispitivanja stavova o pristupačnosti same škole i aktuelnim pitanjima vršnjačkog nasilja i inkluzije u školama. Na osnovu rezultata, svoje aktivnosti ćemo usmeravati na način koji bi najbolje zadovoljio postojeće potrebe roditelja i pospešio trenutku saradnju sa školama.

Molimo Vas da popunite anketu i iskreno odgovorite na dolenavedena pitanja, i svojim odgovorima omogućite da svi steknemo bolju sliku o mišljenju roditelja o stanju školstva u Srbiji. Popunjavanje upitnika traje oko 10 minuta. Upitnik je potpuno anoniman i Vaši podaci se nigde ne beleže. Rezultati istraživanja biće objavljeni na sajtu Udruženja RODITELJ u januaru 2012 godine.

Popunite anketu OVDE.

Tags: , , , , ,

Category: Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.