Opet među 50 najboljih “webtastičnih” po izboru “Pc Press-a”

| 03/02/2012 | 0 Comments

Još jedna nagrada za trud tima Udruženja RODITELj kada je naš sajt u pitanju – časopis “PC Press” i ove godine nas je uvrstio u 50 webtastičnih, najboljih sajtova na srpskom jeziku! Ovo cenjeno priznanje dobili smo i prošle godine, kada smo, kao i ove, uvršćeni među najbolje sajtove u kategoriji Porodica i zdravlje.

nagrada PC Press

Tim “PC Pressa” na ovaj način nagradio je svakodnevni trud tima Udruženja RODITELJ koji se bavi  našim online nastupom, kako na sajtu Roditelj.org tako i na mikrosajtovima koji su napravljeni za potrebe projekata koje sprovodimo: Zviz, Sajt o dojenju i sajt o korupciji u zdravstvu.

Sajt je pokrenulo udruženje građana “Roditelj” 2006. godine, kao podršku roditeljstvu u Srbiji. Za pohvalu je to što su se dotakli nekih veoma ozbiljnih, aktuelnih tema kao što su korupcija u službama koje se bave reproduktivnim zdravljem ili problemi sa birokratijom prilikom ostvarivanja prava na dečji dodatak. Takođe, možete pročitati i korisne tekstove o roditeljskim temama-

obrazlažu iz “Pc Pressa” svoju odluku.

Nadamo se da ćemo i dalje biti korisna web lokacija za sve roditelje i buduće roditelje. Zanima nas, da li želite da se na našem sajtu nađu još neke informacije koje mu sada možda nedostaju? Kako da budemo još bolji?

 

 

 

Tags: , ,

Category: Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.