Do sada više od 100.000 glasova, glasajte i sutra

| 07/03/2012 | 2 Comments

Peticiju za ukidanje PDV na opremu i proizvode za bebe kao i ograničavanje trgovačkih marži do sada, za šest dana potpisivanje,  potpisalo je više od 100.000 građana Srbije! I ne samo to, građani Srbije, roditelji, oni sa malom i odraslom decom, oni koji će to tek da budu, postali su istovremeno i volonteri, koji su zdušno, osim volontiranja na štandovima, preuzimali i štampali liste za potpisivanje i svakodnevno nam javljali šta su uradili.

Bitka za bebe, peticija za smanjenje PDV

Akcija koju smo zajedno sa fondom B92, portalom Bebac, Halo bebom i Mrežom organjizacija za decu Srbije, pokrenuli da bi bar malo olakšali život roditeljima, probudila je  u svima nama pomalo uspavanu energiju, onu koja nas motiviše na promene. Imamo još jedan dan za potpisivanje, pa vas pozivamo da budemo aktivni do kraja, angažujemo i zamolimo sve one koji još nisu potpisali peticiju da se pridruže “vojsci” onih koji učestvuju i u ovoj Bici za bebe.

Obećali su nam 2012. godinu beba, hajde da ih nateramo da to stvarno bude GODINA BEBA!

I sutra, 8. marta,  nastaviće se potpisivanje na svim mestima širom Srbije, gde su postavljeni punktovi. Takođe, ako želite, možete da odštampate listu Glasaj za bebe – formular za prikupljanje potpisa i podelite prijateljima, komšijama, kolegama da je popune. Onda je potrebno da nam na 064/3292 040 javite koliko potpisa imate, a i da ih nam dostavite poštom (ili direktno Fondu B92).

Pročitajte više o akciji:

Olovku u ruke, glasaj za bebe

Narodna inicijativa Glasaj za bebe

Uputstvo za akciju Glasaj za bebe

Bitka, za koga ono beše?

Bitka za bebe

Bebac.com

 

 

 

Category: Novosti

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ucenici osnovne skole “Cegar” iz Nisa su se prikljucili akciji i prikupili nesto vise od 350 potpisa, a akcija se nastavlja i sutra.

    • admin says:

      Sjajno! Hvala Vam na trudu, nadamo se da će naš zajednički trud uroditi plodom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.