Izdvajamo

Do sada više od 100.000 glasova, glasajte i sutra

Bitka za bebe, peticija za smanjenje PDV

Peticiju za ukidanje PDV na opremu i proizvode za bebe kao i ograničavanje trgovačkih marži do sada, za šest dana potpisivanje,  potpisalo je više od 100.000 građana Srbije! I ne samo to, građani Srbije, roditelji, oni sa malom i odraslom decom, oni koji će to tek da budu, postali su istovremeno i volonteri, koji su zdušno, osim volontiranja na štandovima, preuzimali i štampali liste za potpisivanje i svakodnevno nam javljali šta su uradili.

Bitka za bebe, peticija za smanjenje PDV

Akcija koju smo zajedno sa fondom B92, portalom Bebac, Halo bebom i Mrežom organjizacija za decu Srbije, pokrenuli da bi bar malo olakšali život roditeljima, probudila je  u svima nama pomalo uspavanu energiju, onu koja nas motiviše na promene. Imamo još jedan dan za potpisivanje, pa vas pozivamo da budemo aktivni do kraja, angažujemo i zamolimo sve one koji još nisu potpisali peticiju da se pridruže “vojsci” onih koji učestvuju i u ovoj Bici za bebe.

Obećali su nam 2012. godinu beba, hajde da ih nateramo da to stvarno bude GODINA BEBA!

I sutra, 8. marta,  nastaviće se potpisivanje na svim mestima širom Srbije, gde su postavljeni punktovi. Takođe, ako želite, možete da odštampate listu Glasaj za bebe – formular za prikupljanje potpisa i podelite prijateljima, komšijama, kolegama da je popune. Onda je potrebno da nam na 064/3292 040 javite koliko potpisa imate, a i da ih nam dostavite poštom (ili direktno Fondu B92).

Pročitajte više o akciji:

Olovku u ruke, glasaj za bebe

Narodna inicijativa Glasaj za bebe

Uputstvo za akciju Glasaj za bebe

Bitka, za koga ono beše?

Bitka za bebe

Bebac.com

 

 

 

Povezani tekstovi

Nedelja dojenja u Novom Sadu 2. avgusta

Roditelj

Savetovalište za roditelje

Roditelj

Besplatan pregled auto-sedišta u Borči

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More