Prijavite bebe za užičku Puzijadu

| 04/07/2012 | 1 Comment

Po četvrti put Udruženje „Roditelj“ Užice, organizuje Puzijadu, takmičenje za najmlađe i najslađe sugrađane, povodom obeležavanja Svetse nedelje dojenja.

Puzijadu je planirana za sredu, 1. avgust, na Trgu, sa početkom u 18 sati. Program će početi sa spontanim druženjem uz razmenjivanje iskustva sadašnjih i budućih roditelja sa majki sa stručnjacima iz oblasti dojenja. U isto vreme će se održati i „Pilatesom za decu, majke i buduće majke“ pod vođstvom naše saradnice, prof. fizičke kulture, Ane Bralović, koja već 2 godine u savetovalištu održava pilates za trudnice, i koja će pokazati zainteresovanim posetiocima vežbe za opuštanje.

Za to vreme će roditelji prijavljenih beba doći po svoje brojeve, i u 19h će početi samo takmičenje najmlađih u puzanju. U zavisnosti od prijavljenih odrediće se dužina staze, ali to neće biti više od 3 kruga. Da bi takmičenje bilo fer, puzavci će biti raposređeni po uzrastu.

Bake, deke, mame i tate mogu prijaviti svoje mezimce na broj telefona  064/208 -27- 72    pri čemu će ostaviti osnovne podatke o detetu, datum rođenja i svoj kontakt telefon kojim ćemo ih informisati o svim eventualnim promenama, kao i obavestiti ih još jednom pred samu manifestaciju.

 

 

Tags:

Category: Užice

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Jovanka says:

    Mama sam troje dece. Pokusala sam da prijavim bebu od 10,5 meseci na Uzicku puzijadu ali sam dobila informaciju da su mesta popunjena i ukoliko dodje do odustajanja nekog dete da cu biti obavestena i da sa bebom ipak dodjem na puzijadu. Obavestenje nisam dobila, ali sam ipak otisla na manifestaciju. Jako sam razocarana jer sam na licu mesta od bake jednog od ucesnika puzijade dobila informaciju da je njeno unuce prijavljeno vece pred puzijadu zbog odustajanja jednog deteta. Kada sam pitala kako je to moguce jer sam ja zvala par dana pre toga dobila sam odgovor da roditelji tog deteta ipak imaju protekciju! Hvala Vam jer i na ovako “bezazlenim i nevinim“ takmicenjima ima protekcije! Inace ja sam mama koja podrzava dojenje, pvro dete sam dojila 11 meseci, drugo 13 meseci i trece jos uvek dojim. Hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.