Beograd

Obeležavanje Svetske nedelje dojenja 2012

Waba logo za 2012

Udruženje RODITELJ Vas sa velikim zadovoljstvom poziva da se pridružite ovogodišnjoj, a na svetskom nivou, jubilarnoj 20-oj po redu kampanji povodom Svetske nedelje dojenja. U ovoj godini posebnu pažnju posvećujemo svemu što je tokom prethodne dve decenije učinjeno na globalnoj i nacionalnoj promociji dojenja, sumiramo rezultate, procenjujemo njihove efekte i planiramo dalje korake: Razumimo prošlost da bismo mogli da planiramo budućnost!

Waba logo za 2012Udruženje RODITELJ će sedmi put za redom obeležiti Svetsku nedelju dojenja na način na koji se obeležava u više od 150 zemalja širom sveta.

Centralna manifestacija „Dojite s ponosom“ tradicionalno će se održati 5.avgusta na Zemunskom keju (kod Letnje pozornice na šetalištu) sa početkom u 17 časova.

Opširnije informacije pročitajte na našem sajtu o dojenju.

 

GENERALNI SPONZOR CENTRALNE MANIFESTACIJE OBELEŽAVANJA SND 2012

Zašto ROSA?

ROSA je prirodna slabomineralna negazirana voda koja sadrži malu količinu rastvorenih mineralnih materija i ne opterećuje organizam.  Zbog toga se može upotrebljavati svakodnevno u neograničenim količinama. Rukovodeći se time da je voda izvor života, kao što je i kap majčinog mleka izvor života za bebe, Rosa u saradnji sa Institutom za neonatologiju, već treću godinu za redom, realizuje projekat podrške razvoju prve Banke humanog mleka u Srbiji. U okviru projekta, koji se sprovodi pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja, Banka mleka opremljena je najsavremenijim medicinskim uređajima i dostavnim vozilom te je omoguceno njeno uspešno funkcionisanje. Sve mame koje mogu i žele da doniraju svoje mleko, mogu se obratiti Odeljenju za majke dojilje Instituta za neonatologiju u Beogradu na broj telefona 011 36 30 127. Više informacija o Banci mleka može se naći nawww.bankamleka.rs.


SPONZOR CENTRALNE MANIFESTACIJE OBELEŽAVANJA SND 2012

  Banka intesa logo - sponzori Svetske nedelje dojenja 2012

Centralna manifestacija obeleležavanju SND 2012 realizuje se uz pokroviteljstvo Ministarstvo zdravlja, Sekretarijata za zdravstvo Grada Beograda i Gradske opštine Zemun uz podršku Prijatelja manifestacije: Beluga, Tehnokids, Dexyco, Daj-daj pelene, Hug Bug i Pipika pinjate.
 

DONIRANJEM MLEKA PODRŽITE ZIVOT!

Na institutu za neonatologiju u Beogradu prikuplja se humano mleko za novorođenčad čije  mame nisu u mogućnosti da doje. Kako je majcino mleko istovremeno i hrana i lek za prevremno rođene bebe, na ovaj način najmlađima se pruža najzdravija i najprirodnija ishrana. Ukoliko želite i možete da donirate svoje mleko, molimo Vas obratite se odeljenju za majke dojilje Instituta za neonatologiju u Beogradu na broj telefona 011/36-30-127. Više informacija o banci mleka možete naći na sajtu www.bankamleka.rs

Povezani tekstovi

Dođite na Dečiji sajam

Roditelj

Konkurs završen – proglašenje najboljih 6.10.

Roditelj

Održana humanitarna akcija za decu na hraniteljskom smeštaju

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More