Povežimo se jedni sa drugima, jer – lakše je zajedno

| 09/12/2012 | 0 Comments

Pozivamo Vas da posetite sajt www.laksezajedno.rs posvećen projektu „Podrži, poveži, pobedi“ koji Udruženje RODITELJ sprovodi u saradnji sa brojnim srodnim organizacijama civilnog društva uz podršku Instituta za održive zajednice (ISC) i USAID.

Projekat „Podrži, poveži, pobedi“ ima za cilj uspostavljanje okvira za sistemsku podršku samohranim roditeljima i starijim osobama i podsticanje međugeneracijske saradnje. Organizacije uključene u projekat u svojim sredinama organizuju lokalne servise podrške ovim društvenim grupama.  Mini-kampanje koje organizacije sprovode u svojim gradovima i opštinama, za cilj imaju i uključivanje organa lokalne samouprave, kako bi se obezbedila institucionalna podrška nekom od uspostavljenih vidova međugeneracijske saradnje.

Projekat se sprovodi u beogradskim opštinama Stari grad i Zemun, Temerinu, Adi, Loznici, Kraljevu, Ćićevcu, Zaječaru i Novom Pazaru, a na sajtu www.laksezajedno.rs će biti predstavljene sve novosti, aktivnosti udruženja, rezultati lokalnih mini-kampanja, kao i korisne informacije od važnosti za ciljne grupe projekta – samohrane roditelje i starija lica.

Tags:

Category: Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.