Izdvajamo

Radionica “Srećne, negovane i zdrave mame i bebe”

Centar za mame vas poziva na besplatnu radionicu “Srećne, negovane i zdrave mame i bebe” koja će se održati u nedelju 12. januara 2014. godine. Radionica će se održati u tržnom centru Ušće, u prostorijama Sensa grada sreće na drugom spratu i trajaće od 15.00 do 16.30h.

Radionica je namenjena svim ženama, majkama, dojiljama i trudnicama i na njoj će se govoriti o pravilnoj nezi kože lica i tela u toku trudnoće i dojenja, kao i posle svih tih faza i o pravilnoj nezi beba. Koža je naš najveći organ i treba je pravilno tretirati kako bi što duže sačuvala svoj zdrav izgled i funkciju. Takođe ćemo pričati o razlikama izmedju jednokratnih pelena i prirodnih koje mogu da se peru, kao i zašto treba izbegavati hemiju kod dece.

Radionica srecne bebe

Radionica će biti interaktivnog karaktera i vaša pitanja su dobrodošla.  Radionicu vode Olivera Beader, mama i dugogodišnja stručna savetnica u oblasti pravilne nege kože pri kompaniji „Oriflame” i Sonja Dakić, mama dvoje dece i uspešna preduzetnica ličnog brenda DAJ DAJ pelene od bambusa.

Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života.  Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com.

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!

Povezani tekstovi

Majčino mleko je najzdravija hrana

Roditelj

Bilten mreže organizacija za decu Srbije

Roditelj

Besplatan pregled dečijih auto sedišta

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More