Podržite kampanju “Roditelj plus – batine minus”, druženje u Domu omladine

| 24/11/2014 | 0 Comments

Zaštitnik građana Republike Srbije i Mreža organizacija za decu Srbije (MODS) Vas pozivaju da zajedno sa svojom decom podržite kampanju „Roditelj plus=batine minus“ i potpišete Deklaraciju roditelja Srbije u Domu omladine u Beogradu (sala Amerikana) 27. novembra 2014. godine sa početkom u 17 časova. Na ovaj način ćemo dati svoj doprinos obeležavanju Svetskog dana deteta i 25 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta.

Dogašaj će otvoriti Gordana Stevanović, zamenica zaštitnika građana i članovi panela mladih savetnika Zaštitnika građana i saveta dece MODS.  Ovo će biti prilika da poznati roditelji ali i svi ostali roditelji predstave svoja iskustva i primere dobre prakse,  a potpisujući Deklaraciju poslaće poruku da je moguće decu odgajati bez batina.

Roditelj plus deklaracija

Druženju će prisustvovati i roditelji iz Udruženja Familia, Roditelj, i njihovog Centra za rani razvoj, NVO Atina,  stručnjaci i umetnici, koji će raditi sa decom na kreativnim radionicama.

“Roditelj plus – batine minus” je afirmativna kampanja koju su pokrenule članice MODS-a ali i kampanja svih roditelja u Srbiji koji žele da svoju decu odgajaju nenasilnim metodama. Deklaraciju je do sada potpisalo više od 3.000 roditelja.

 

 

Tags: , , , , ,

Category: Beograd, Centar za rani razvoj, Događaji, Roditeljstvo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.