Beograd I roditelji se pitaju Obrazovanje

Prolećna izložba i druženje u Kapetaniji – SRO Zemun

U okviru aktivnosti SRO Zemun, nakon divnog druženja u Staroj Kapetaniji u decembru, u petak, 17. aprila, napravili smo i prolećnu izložbu gde smo izložili radove sa vajarskih radionica i ponovo se družili sa učenicima, roditeljima, nastavnicima i stručnim saradnicima osnivnih škola: “Sutjeska”, “Sonja Marinković”, “Veljko Ramadanović” i “Lazar Savatić”.

Učenici iz OŠ “Sutjeska” pobednici u “breakdance” plesu ponovo su nam plesali, a atmosferu je upotpunila Nikolina, učenica OŠ Veljko Ramadanović svojim prelepim glasom i sviranjem na klavijaturi. Njoj su se ubrzo pridružila i druga deca i uz muziku i pesme smo se družili celo popodne.

Ovu priliku smo iskoristili i da podelimo zahvalnice koje smo štampali ovog puta i na Brajevom pismu. Još jednom se zahvaljujemo Staroj kapetaniji na podršci i saradnji koju nastavljamo.

Hvala Mreži podrške inkluzivnog obrazovanja, CIP-Centru za interaktivnu pedagogiju i Fondaciji za otvoreno društvo Srbije na podršci.

Povezani tekstovi

Obeležena druga Svetska nedelja dojenja

Roditelj

Otkazan tvitap povodom kampanje P(b)ravo za mame – prikupljamo pomoć

Roditelj

Kako pobediti tremu na prijemnom ispitu

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More