Samohrani roditelji – kako do posla?

| 10/07/2016 | 0 Comments

 

Predavanje Samohrani roditelji – Kako do posla?  je koncipirano tako da pomogne i nauči samohrane roditelje kako da pripreme CV, ostave dobar prvi utisak i pokažu potencijalnim poslodavcima stečeno znanje, veštine i motivaciju za posao. Predavanje je namenjeno pre svega samohranim roditeljima koji traže posao ili žele da promene radno mesto.

Danas su namposredstvom interneta i drugih platformi dostupna mnogobrojna pravila vezana za pisanje biografije i saveti za pripremu razgovora za posao. Stoga je naročito bitno prepoznati koja od tih pravila i saveta stvarno pomažu, kao i kako pripremu najprimerenije prilagoditi tipu kompanije ili organizacije u kojoj želite da radite. Svaki segment nastupa pred potencijalnim poslodavcem zaslužuje posebnu pažnju i ključno je znati iskoristiti dobijenu šansu. Uz temeljnu pripremu, možete biti u situaciji da ubedite poslodavca da stepravi izbor za njega, uprkos objektivnim nedostacima kao što je na primer manjak iskustva. Nasuprot tome, nedovoljno razumevanje procesa zapošljavanja i neuspeh da se predstavite može dovesti do toga da propustite posao iz snova.

Predavanje će biti održano u okviru I&F McCann Ćoška u saradnji sa Američkim kutkom Beograd i uz podrškuUdruženja “Roditelj” u Tribinskoj sali Doma omladineBeograda u sredu, 27.jula 2016. godine od 18 do 20 časova.

Predavanja u okrviru I&F McCann Ćoška su besplatna i svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs

Broj mesta je ograničen.

Visual-Full

Visual-Full

 

Tags: , , , ,

Category: Događaji, Magazin, Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.