ProPolis books i Roditelj poklanjaju knjigu

| 26/03/2017 | 0 Comments

Draga deco i roditelji, vreme za još jedno nagrađivanje koje organizujemo zajedno sa izdavačem knjiga ProPolis Books. Ovog meseca jednog srećnog ljubitelja knjiga nagrađujemo sa knjigom:

Agencija za roditelje

Dejvid Badijel

Agencija za roditelje, Dejvida Badijela, engleskog autora kog već zovu naslednikom Dejvida Valijamsa je vragolasta, humoristična, smešna do suza i očaravajuće iskrena priča o dečaku koji žudi da zameni svoju porodicu, jer postojećoj zamera mnogo toga. Ali – pazi šta želiš, mogu želje i da ti se ostvare.
 
Miki Benet ima devet godina (skoro deset i planira tematsku rođendansku žurku) i ima listu stvari koje zamera svojim roditeljima: što nisu kul, što su siromašni, umorni, strogi, zahtevni i bolji prema njegovim sestrama. Što mu ne kupuju video-igrice, što ga teraju rano na spavanje, što nikada nisu napravili sjajnu žurku za njegov rođendan i što nisu glamurozni ni slavni, kakvi su svi odrasli u maminim časopisima. 

Pet dana pre desetog rođendana, Miki se posvađao sa porodicom. Zalupio vrata sobe ponavljajući da bi želeo da ima druge roditelje
Iznenada se pojavljuje tajanstveno svetlo i otvaraju se vrata sveta u kom je moguće birati i isprobavati roditelje. I vraćati ih ako si nezadovoljan. Sveta u kojem postoji Agencija za roditelje koju vode deca.
 
O piscu: Dejvid Badijel (1964) je engleski komičar, te-ve voditelj, scenarista i pisac. Piše i za odrasle, a Agencija za roditelje je njegov prvi dečji roman, koji je odmah po objavljivanju osvojio Roald Dal nagradu (izuzetno značajna nagrada zahumorističku dečju književnost). Strastveni je ljubitelj fudbala i autor nezvanične himne svetskih i evropskih fudbalskih kupova. Sa Dejvidom Valijamsom radio je još na seriji Little Britain, koja ih je obojicu proslavila i možda je ta saradnja doprinela da obojica razviju sličan smisao za humor, deci tako pitak i blizak.

U saradnji sa izdavačem knjige  ProPolis Books, darujemo jedan primerak ove knjige. Sve što je potrebno je da odete na Facebook stranicu Centra za rani razvoj Beograd (https://www.facebook.com/CRRBG/) i ispod objave o ovoj knjizi da napišete komenar.

Igramo se do četvrtka 30.3.2017. godine do 16h kada ćemo pomoću sajta random.org objaviti pobednika.

Category: Centar za rani razvoj, Centar za rani razvoj BG, Deca, Obrazovanje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.