Izdvajamo

ProPolis books i Roditelj poklanjaju knjigu “Slike iz života zmajeva” Beata Krupska

Draga deco i roditelji, ovog meseca zajedno sa izdavačem knjiga ProPolis Books jednog ljubitelja zmajeva nagrađujemo knjigom:

Slike iz života zmajeva

Beata Krupska

Humoristična i savremena bajka prvi put objavljena u Poljskoj 1987. godine i već 30 godina je dečji klasik. Ispisana u petnaest scena-avantura, donosi pripovesti o različitim zmajevima, ali i ne samo o njima. Upoznaćemo zmaja Antonija, Vinsenta, Milisava i još ponekog zmaja, kao i Ćelavog Psa, Ljubičastog Mačka i Makrauhenju, poslednju na svetu, stoga jedinstvenu. Tu je i Krokodil koji stvara krokodilski bluz, inspirisan jednom posebnom osobom… pardon, Žabom.
Maštovita, duhovita, vesela knjiga o zmajevima koji ničim ne podsećaju na strašne aždaje iz bajki, već pre na aždaju koja recituje pesmu o ,,slatkoj maloj izvrnutoj torti”. Zmajevi Beate Krupske su uvek spremni na igru i akciju, znaju da sve umeju i mogu, baš kao deca. I, kao i sva deca, ponekad su i grubi, ljuti, inadžije, ali su radoznali i razigrani. Liče na neke ljude koje znamo, ali i na nas same, bez obzira na to koliko godina imamo.


Svako od bića u knjizi, bilo zmaj ili ne, ima svoje talente i skrivene strahove, a to su ogledala kroz koja bi svako od nas mogao da pogleda na samog sebe. Ovo, dakle, nije priča o zmajevima…

 


U saradnji sa izdavačem knjige  ProPolis Books, darujemo jedan primerak ove knjige. Sve što je potrebno je da odete na Facebook stranicu Centra za rani razvoj Beograd (https://www.facebook.com/CRRBG/) i ispod objave o ovoj knjizi da napišete komenar.

Igramo se do četvrtka 27.4.2017. godine do 16h kada ćemo pomoću sajta random.org objaviti pobednika.

Povezani tekstovi

Obeležavanje Nacionalne nedelje dojenja 2-6 oktobra

Roditelj

RODITELJ Užice u vrtiću “Bambi” – edukacija dece o bezbednosti u saobraćaju

Roditelj

Obeležite s nama Svetsku nedelju dojenja

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More