Centar za rani razvoj Deca Roditeljstvo

ProPolis books i Roditelj poklanjaju knjigu “Tatu i Patu u vrtiću”, Aino Havukainen i Sami Toivonen

Draga deco i roditelji, došao je kraj avgusta, kraj raspusta i većine odmora, neka deca se spremaju za školu, a neka za polazak za vrtić. Iz tog razloga zajedno sa izdavačem knjiga ProPolis Books poklanjamo divnu knjigu:

Tatu i Patu u vrtiću

Aino Havukainen i Sami Toivonen

Tatu i Patu su braća koja se ponekad ponašaju pomalo neobično. Rodom su iz Čudesije, gde se stvari rešavaju drukčije nego kod nas. Uvek orni za nove avanture, znatiželjni i radoznali, oduševljeni su našim svetom. Jednog dana krenuli su u akvapark Vodice, jer su osvojili nagradu – jedan dan uživanja u akvaparku, ali su pogrešili adresu i greškom ušli u vrtić Bubice.
Dečaci sa ostalom decom jedu ovsenu kašu, pevaju, plešu, valjaju se u blatu, igraju na penjalicama i pripremaju prolećnu predstavu, dok im drugari pomažu da naprave magičnu mašinu koja će ih odvesti u akvapark. Upoznaju dnevnu rutinu svakog vrtića i uživaju u njoj, a mali čitaoci mogu da razbiju strah od polaska u vrtić, kad vide kako se u njima svi sjajno zabavljaju.

Deca mogu da upoznaju mnoštvo različitih drugara u knjizi, kao i da saznaju šta to znači – Carpe diem i da usvoje taj moto zauvek.

 

 


U saradnji sa izdavačem knjige  ProPolis Books, darujemo jedan primerak ove knjige. Sve što je potrebno je da odete na Facebook stranicu Centra za rani razvoj Beograd (https://www.facebook.com/CRRBG/) i ispod objave o ovoj knjizi da napišete komenar.

Igramo se do utorka 29.08.2017. godine do 20h kada ćemo pomoću sajta random.org objaviti pobednika.

Povezani tekstovi

Održana MISP obuka za roditelje – Dodir sa poštovanjem

Roditelj

Novac i deca

Roditelj

Dan porodice, 15.05.2018. godine

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More