Poziv za volontere za letnje radionice CRR-a

| 02/05/2018 | 0 Comments

Konkurs za voditelje/ke radionica u Centru za rani razvoj

ZA STUDENTE DRUGE, TREĆE I ČETVRTE GODINE OSNOVNIH STUDIJA, APSOLVENTE I STUDENTE MASTER STUDIJA:  FASPER-a, FILOZOFSKOG FAKULTETA (odsek psihologija, pedagogija), UČITELJSKOG FAKULTETA, VISOKE ZDRAVSTVENE ŠKOLE STRUKOVNIH STUDIJA, FAKULTETA POLITIČNIK NAUKA (odsek socijalna politika i socijalni rad), FAKULTETA ZA MEDIJE I KOMUNIKACIJU (odsek psihologija, socijalni rad)

Tražimo mlade, energične, kreativne osobe motivisane za rad sa decom uzrasta od 3 do 6 godina i aktivno učešće u planiranju i realizaciji razvojnog programa.

 

Poštovani studenti,

Priključite se volonterskom servisu Centra za rani razvoj i učestvujte u implementaciji programa namenjenih roditeljima i deci uzrasta do 6 godina.

Centar za rani razvoj (deo udruženja “Roditelj”) vas poziva da se uključite u realizaciju programa podrške ranom razvoju i postanete deo našeg tima kao voditelji/ke radionica.

Program volontiranja podrazumeva angažovanje u trajanju od 2 sata nedeljno u periodu od dva meseca (jul i avgust mesec) i to u okviru serije radionica za stimulaciju ranog razvoja dece i jačanje roditeljskih kompetencija. Program obuhvata “Učenje kroz igru” (Play & Learn) aktivnosti.

Zauzvrat, nudimo vam profesionalno iskustvo, potvrdu o učešću i broju obavljenih volonterskih sati kao i pismo preporuke za najbolje.

Ukoliko želite da se uključite potrebno je da popunite kratak formular – https://goo.gl/forms/otbU2QOJ6VQEdHbM2

Svi zainteresovani će biti kontaktirani, a zatim i pozvani na incijalni sastanak.

Radionice se održavaju u LIC MESTO SUSRETA u Zemun polju.

Udruženje RODITELJ

Tags: , , ,

Category: Centar za rani razvoj, Centar za rani razvoj BG

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.