Centar za rani razvoj Događaji

Dan porodice, 15.05.2018. godine

15. maj 2018. godine obeležili smo na Zemunskom keju uz smeh, pesmu i divne crteže. Najavljena kiša nas nije omela da se dobro provedemo.

U dogovoru sa Savetom roditelja opštine Zemun sa svojim radovima, panoima, sastavima na temu porodice i šta znači porodica predstavili su nam se: O.Š. “Branko Radičević” iz Batajnice, O.Š. “Sutjeska”, Škola za učenike oštećenog vida “Veljko Ramadanović”, dva vrtića PU “Dr Simo Milošević” – vrtić “Vrapče” i vrtić “Vila Zvončica”, kao i produženi boravak “Mali akademac”.

Deca iz vrtića “Vrapče” su i na samom keju crtala svoje porodice i recitovala dečije pesme o porodici, a školarci iz O.Š. “Branko Radičević” su zajedno sa svojim nastavnicama i učiteljicama pevala pesme. Radionicu za decu školskog uzrasta držala je Valerija iz “Radionice čitaonice” gde su učestovala deca iz O.Š. “Sutjeska”, O.Š. “Branko Radičević” i iz “Malog akacemca”. Čitali i razgovorali o knjizi “Konrad i Kornelija”. Nakon toga Nataša Lukić nam je održala Smeh jogu, uz pomoć koje smo se još više nakupili pozitivne energije i slatko se nasmejali.

Osim recitovanja i pevanja, neka deca su dala i izjavu za televiziju o tome šta ja za njih porodica.

Gost događaja nam je bila i Mreža organizacija za decu Srbije – MODS i Udruženje “EVO RUKA” iz Zemun polja koje se bavi socijalnim preduzetništvom i na događaju je predstavila svoje proizvode.

Stvarno smo divno proveli, a kako nam je bilo možete videti i u galeriji slika ispod, za koje se zahvaljujemo fotografu Momiru Dragičeviću.

 

Ceo događaj je podržan od strane opštine Zemun.

Povezani tekstovi

Razvoj govora i jezika kod dece

Roditelj

Besplatno predavanje o psihologiji novca

Roditelj

Sportski dan

Roditelj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More