Besplatna obuka za pravilno korišćenje dečijih autosedišta

| 30/09/2018 | 0 Comments

Kada razmišljamo o deci prve dve stvari koje bi trebalo da se obezbede za njihov siguran rast i razvoj jesu zdravlje i bezbednost. Kada govorimo o bezbednosti najvažniji deo jeste bezbednost dece u saobraćaju. Ova tema često zna da bude zanemarena rečenicom “Neće se to nama destiti”, ali mi ne možemo da znamo šta će se desiti i kada će se desiti.

Iz tog razloga pozivamo vas na besplatnu obuku za pravilnu upotrebu dečijih autosedišta koja će se održati

12.10.2018. godine u 15:00 u Kancelariji za mlade Zemun

(prijave na mail centarzaranirazvoj@gmail.com)

Obuka će sadržati kratak teorijski deo i praktičan deo koji će se izvesti napolju, gde ćete na licu mesta videti kako se pravilno posatavlja autosedište i naravno probati sami da namestite ukoliko želite. Na kraju ćemo imati jedno darivanje gde će nekoliko vas iz publike osvojiti dečije autosedište.

Ovo je samo jedna u nizu obuka koje će Udruženje RODITELJ sprovesti do kraja tekuće godine u saradnji sa Hyundai Srbija u sklopu projekta “Superheroji na putu”. Hyundai Srbija već 10 godina sprovodi različite programe koje imaju za cilj promociju bezbednosti dece u saobraćaju i veliko nam je zadovoljstvo što su nas prepoznali kao partnere u svojim aktivnostima.

 

Tags: , , , , ,

Category: Aktuelni projekti, Bezbednost dece u saobraćaju, Deca, Sigurnost dece

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.