Održane prve obuke za pravilnu upotrebu dečijih autosedišta u Beogradu

| 15/10/2018 | 0 Comments

Zajedno sa kompanijom Hyundai Srbija, koja već deset godina u kontinuitetu sprovodi društveno odgovorne aktivnosti posvećene povećanju bezbednosti dece u saobraćaju, ove godine sprovodimo projekat posvećen propagiranju pravilne upotrebe dečijih sedišta.

Edukativna predavanja koja podrazumevaju teorijski i praktičan deo drže predavači i savetnice iz Udruženja RODITELJ iz Beograda, a obuke će biti organizovane u periodu od oktobra do kraja decembra u sklopu kampanje “Superheroji na putu”.

Ukupno 10 edukativnih predavanja će biti organizovano u Školi roditeljstva Nada Lazić, Opštinama Zemun i Vračar, u okviru programa Mlečni put Bio Save i u Narodnom pozorištu u Beogradu. Hyundai Srbija će donirati dečija sedišta roditeljima kojima je pomoć potrebna.

Prve obuke su održane 10.10.2018. godine u Školi roditeljstva “Nada Lazić”, gde su nas dočekali veoma zainteresovani budući roditelji.

 

Druga obuka po redu održana je u Kancelariji za mlade Zemun, 12.10.2018. godine gde je i opština Zemun podelila 100 autosedišta svojim građanima. Kako nam je bilo možete da vidite na slikama ispod.

 

Tags: , , , , ,

Category: Bezbednost dece u saobraćaju, Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.