Regionalna konferencija “Optimalna ishrana odojčadi i male dece u cilju prevencije neadekvatne uhranjenosti u Evropi i Centralnoj Aziji”

| 03/07/2019 | 0 Comments

Povodom regionalne konferencije  “Optimalna ishrana odojčadi i male dece u cilju prevencije neadekvatne uhranjenosti u Evropi i Centralnoj Aziji”,
U  Beogradu se od 01-05 jula održava regionalna konferencija “Optimalna ishrana odojčadi i male dece u cilju prevencije neadekvatne uhranjenosti u Evropi i Centralnoj Aziji”.


Stručnjaci iz UNICEF Europe & Central Asia, WHO Regional Office for Europe i vlada razgovaraće o najboljim praksama u oblasti ishrane sa ciljem poboljšanja zdravlja svih građana regiona.

Kao Udruženje koje dugi niz godina bavi promocijom dojenja, naša savetnica za dojenje Milena Popević jedan je od učesnika konferencije.


02. jula je delegacija učesnika iz zemlje i regiona posetila je Udruženje Roditelj i naše savetovalište za dojenje i u toku posete mogli su da se upoznaju sa radom našeg savetovališta da razgovaraju sa mamama koje doje i koje dolaze na naše radionice o dojenju ,takođe da razgovaraju i razmene iskustva sa našim savetnicama , koje već dugi niz godina volontiraju i neizmerna su podrška mamama i dojenju.

Category: Novosti, Podrška dojenju

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.