Svetska nedelja dojenja 2020

| 02/08/2020 | 0 Comments

Svetska nedelja dojenja se obeležava prve nedelje avgusta širom sveta. Udruženje RODITELJ se pridružilo zvaničnom obeležavanju Svetske nedelje dojenja još 2006. godine. Od tada svake godine bismo pravili javnu manifestaciju, uglavnom na Zemunskom keju, na kojoj bismo okupili mame koje doje, trudnice, goste iz Batuta, patronaže iz mnogih beogradskih domova zdravlja i, naravno, naše savetnice za dojenje.

Ove godine bi to bila 15. manifestacija po redu. Imali smo velike planove za ovakav jubilej, ali nažalost ne možemo da ih sprovedemo.

Umesto manifestacije, naše savetnice za dojenje su pripremile serijal video klipova u kojima pričaju o dojenju i podršci koju majke i trudnice mogu da dobiju.

Pozivamo vas da se družite sa nama ove nedelje jer vas čekaju zanimljivi video klipovi, informacije i saveti koje ćemo objavljivati na društvenim mrežama.

Više informacija i video materijal možete pronaći na instagram profilu Udruženja RODITELJ, profilu Savetovališta kao i na YouTube kanalu našeg Savetovališta.

Tags: , ,

Category: Novosti, Roditelj info centar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.