Izdvajamo

Do sada više od 100.000 glasova, glasajte i sutra

Bitka za bebe, peticija za smanjenje PDV

Peticiju za ukidanje PDV na opremu i proizvode za bebe kao i ograničavanje trgovačkih marži do sada, za šest dana potpisivanje,  potpisalo je više od 100.000 građana Srbije! I ne samo to, građani Srbije, roditelji, oni sa malom i odraslom decom, oni koji će to tek da budu, postali su istovremeno i volonteri, koji su zdušno, osim volontiranja na štandovima, preuzimali i štampali liste za potpisivanje i svakodnevno nam javljali šta su uradili.

Bitka za bebe, peticija za smanjenje PDV

Akcija koju smo zajedno sa fondom B92, portalom Bebac, Halo bebom i Mrežom organjizacija za decu Srbije, pokrenuli da bi bar malo olakšali život roditeljima, probudila je  u svima nama pomalo uspavanu energiju, onu koja nas motiviše na promene. Imamo još jedan dan za potpisivanje, pa vas pozivamo da budemo aktivni do kraja, angažujemo i zamolimo sve one koji još nisu potpisali peticiju da se pridruže „vojsci“ onih koji učestvuju i u ovoj Bici za bebe.

Obećali su nam 2012. godinu beba, hajde da ih nateramo da to stvarno bude GODINA BEBA!

I sutra, 8. marta,  nastaviće se potpisivanje na svim mestima širom Srbije, gde su postavljeni punktovi. Takođe, ako želite, možete da odštampate listu Glasaj za bebe – formular za prikupljanje potpisa i podelite prijateljima, komšijama, kolegama da je popune. Onda je potrebno da nam na 064/3292 040 javite koliko potpisa imate, a i da ih nam dostavite poštom (ili direktno Fondu B92).

Pročitajte više o akciji:

Olovku u ruke, glasaj za bebe

Narodna inicijativa Glasaj za bebe

Uputstvo za akciju Glasaj za bebe

Bitka, za koga ono beše?

Bitka za bebe

Bebac.com

 

 

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More