SRO STARI GRAD

Roditelj

Na opštini Stari grad održan je prvi sastanak na kome je predstavljena inicijativa „I roditelji se pitaju“ 4. decembra 2012. godine u Maloj sali Opštine Stari grad.

Inicijativnom sastanku prisustvovali su član Veća Kosta Andrić, pomoćnik predsednika opštine Dušan Raičković, predsednica Udruženja roditelja Dragana Soćanin, a ispred Centra za interaktivnu pedagogiju Boris Spasić.
Prisutne roditelje i predstavnike škola pozdravio je, u ime opštine, Kosta Andrić.
– Naša opština je proteklih godina uložila značajna sredstava u obnovu vrtića i školskih objekata, povećanje bezbednosti učenika uvođenjem video nadzora, nabavku savremenih didaktičkih sredstava i kompjutera, pomagala je i nagrađivala talentovane učenike, ali nam je nedostajala komunikacija u trouglu: škola, učenici, roditelji – naglasio je Andrić.

Sastanku su se odazvale gotovo sve obrazovne ustanove na ovoj opštini i zaista je bilo pravo zadovoljstvo ovako velikom skupu predstaviti inicijativu.

Više detalja o sastanku pročitajte ovde.

Posebno nam je drago veoma aktivno učešće i saradnja sa predstavnicima Opštine Stari grad.

Drugi sastanak na opštini Stari grad se očekuje već u prvoj polovini februara.

Dalje vesti o SRO Stari grad možete pratiti na našem sajtu kao i na sajtu Opštine: www.starigrad.org.rs

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More