Image default
Beograd Izdvajamo

Otkazan tvitap povodom kampanje P(b)ravo za mame – prikupljamo pomoć

Usled nezapamćenih elementarnih nepogoda koje su pogodile Republiku Srbiju i region, udruženja građana Srbija u pokretu, Roditelj i Centar za mame odlučila su da odlože TweetUp koji je bio zakazan za utorak, 20. 05. 2014.

O novom terminu događaja bićete blagovremeno obavešteni. Hvala na razumevanju.

Apel za pomoć

 

Udruženje RODITELJ će koordinirati prikupljanjem igračaka i edukativnih materijala koji će biti distribuirani po prihvatnim centrima za decu i opremu dečjih kutaka.

Apelujemo na vas da ukoliko ste u mogućnosti donirate igračke, knjige i edukativne materijale. Molimo vas da sortirate igračke ukoliko je moguće.

Takođe možete doneti i sredstva za suvo pranje ruku i dezinfekciju (asepsol i vlažne maramice).

U ovom trenutku postoje dva punkta za prikupljanje igračaka:

  •  U ZEMUNU: prostorije Udruženja RODITELJ, Glavna 18 TC Zemunikum lokal 44,

telefon je 3165/375 najbolje je da prvo nazovete kancelariju.

NA ZVEZDARI: Udruženje „Mali Princ“ – Centar mesne zajednice Mirijevo, Mirijevski venac 18-20, kontakt telefon: 061/11-11-919

Udruženje RODITELJ prima samo igračke, knjige i edukativne materijale a ukoliko želite da donirate odeću ili opremu za bebe kontaktirajte gradski štab Crvenog Krsta na telefon 011 2655 251 pa će vas oni usmeriti u odgovarajući prihvatni centar.

Pod igračkama i edukativnim materijalima podrazumevamo sledeće stvari:

  • Igračke za decu (NIKAKO PLIŠANE)
  • Knjige za decu – od slikovnica za najmlađe do većih knjiga za stariju decu.
  • Bojanke, olovke, bojice, flomasteri
  • Beli papir za crtanje, hamer papir
  • Lepak za papir, kolaž papir, kartoni u boji
  • Vlažne maramice

Apel Srbije u pokretu

Molimo sve sugrađane da ukoliko su u mogućnosti donesu pomoć (hranu, pelene, garderobu) za bebe i mame, ali i sve ljude pogođene poplavama u prostorije Srbije u pokretu, Višnjićeva 6. Možete nas kontaktirati i telefonom: 011/2631711 i 064/2107735.  Mi ćemo organizovati da pomoć stigne do onih kojima je potrebna. Hvala.

Vise informacija o skupljanju igračaka i edukativnog materijala u organizaciji Unicefa, Centra za interaktivnu pedagogiju i Udruženja Roditelj.

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More