Image default
Press clipping

Poklonijada na Trgu


Udruženje građana “Roditelj” iz Niša prikupljalo je proteklog vikenda u okviru humanitarne akcije “Poklonijada” novu i polovnu garderobu, igračke i sredstva za higijenu za štićenike Doma za decu bez adekvatnog roditeljskog staranja “Duško Radović” i Doma za decu i odrasle ometene u razvoju “Kulina”. Ista akcija organizje se i naredne dve subote u praku Svetog Save i Čairu, u terminu od 11do 15 sati.

Paralelno sa ovom akcijom, udruženje “Roditelj” prikuplja i novčanu pomoć za Miloša Stojanovića iz sela Međare kod Kuršumlije koji je oboleo od raka vilice. Ovo udruženje osnovano je u Nišu pre nekoliko meseci kao ogranak beogradskog udruženja, koje za cilj ima afirmaciju roditeljstva i pomoć roditeljima i onima koji to tek nameravaju da budu. Kako ističu članovi “Roditelja”, ljudima je pre svega potrebna pomoć daprođu kroz pravu “šumu” propisa i administracije kada hoće da ostvare prava iz oblasti roditeljstva i staranja o deci.

Naše, mart 2007.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More