Izdvajamo

Predstavljamo vam novi sajt Udruženja

Dragi naši prijatelji, članovi, posetioci ovog sajta,

Prošlo je skoro četiri godine od kako je prvi sajt Udruženja ugledao svet. Tokom protekle četiri godine naš prostor na webu bilo je mesto na kome smo vas informisali o aktuelnim dešavanjima, prezentovali svoje aktivnosti, postavljali brojne korisne sadržaje, uspostavili kontakt sa velikim brojem roditelja od kojih su mnogi postali članovi Udruženja.

Sve to i još mnogo više želimo da roditeljima pružimo putem novog sajta.  Veći stepen interaktivnosti, integrisane socijalne mreže poput Facebooka i Twittera, mogućnost ostavljanja komentara i diskusija samo su neke od novih funkcija koju vam uz redizajniran sajt i brojne dodatne sadržaje nudimo. Želimo da, još više nego do sada, komuniciramo sa vama, posetiocima našeg sajta, roditeljima zainteresovanim za brojne teme od pelena do školskih dana.

Trudićemo se da kroz  autorske tekstove obuhvatimo što veći dijapazon tema koje su roditeljima u Srbiji interesantne, kako kroz stručne tekstove tako prvenstveno i prenošenjem naših i vaših autentičnih roditeljskih iskustava, lepih i ružnih dešavanja, od onih svakodnevnih do onih posebnih i jedinstvenih u životu svakog roditelja.

Pratićemo aktuelna dešavanja, reagovati, organizovati brojne projekte i aktivnosti širom Srbije i o aktivnostima vas izveštavati u nadi da ćemo vas podstaći da se i vi priključite i uzmete učešća u njima.

Kao i do sada uz pomoć naših dragih prijatelja i sponzora potrudićemo se da vas obradujemo organizujući različite nagradne igre i konkurse.

Ali pre svega, pozivamo vas da iskoristite sve mogućnosti ovog sajta da nam prenesete svoja iskustva, svoja razmišljanja, svoje ideje. Mi smo udruženje roditelja, osnovano da bismo jedni drugima pomogli, razmenili mišljenja i iskustva i  zajedničkim snagama uspeli da pomerimo, pokrenemo i eventualno i promenimo stvari koje nam svima smetaju.

Sajt će se razvijati i dopunjavati u skladu sa vašim i našim potrebama i interesovanjima. Zato – pišite nam, komentarišite, dajte predloge i ideje kako da od ovog prostora napravimo još bolje, konstruktivnije i informativnije mesto za vas i nas i sve buduće roditelje koje virtuelne ulice dovedu do naše Internet kuće.

Dobro nam došli!

Nikolina Ljepava
urednica sajta

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More