Roditeljski Info Centar na Savskom Keju

Roditelj

Aksa savetovališteUdruženje RODITELJ u saradnji sa Aksa bebi planetom u okviru projekta vršnjačkog savetovališta „Roditeljski info centar“ i ovog vikenda družiće se s roditeljima, budućim roditeljima i svima koji se interesuju za probleme roditeljstva u Srbiji – u subotu, 3. jula od 11 do 14 časova naši volonteri i volonterke čekaju vas u Robnoj kući „Aksa“ na Banovom Brdu a u nedelju 4. jula na Savskom šetalištu u Bloku 70 na Novom Beogradu.

Pozivamo sve zainteresovane kojima treba savet, preporuka, ili roditeljsku podrška i razumevanje da prošetaju, dođu do našeg štanda na početku Šetališta u bloku 70 i da nas slobodno pitaju! Volonteri i volonterke Udruženja RODITELJ biće tu da pomognu u traženju odgovora, a ako to nije moguće upućivaće na adrese onih koji to znaju. Sve trudnice koje posete štand, od našeg spozora na poklon će dobiti DVD o prvom opremanju bebe. Projekat „Roditeljski info centar“ deo je vršnjačke edukacije kojom se Udruženje RODITELJ bavi od osnivanja.

Od 2006. godine radi onlajn savetovalište, a u saradnji sa ” Aksa bebi planetom”, od decembra 2007. godine  savetovalište u njihovoj robnoj kući na Banovom Brdu.

Pomagali smo roditeljima da izaberu opremu ze bebe, govorili šta je neophodno a šta manje bitno, davali savete o porođaju, dojenju, nezi bebe, hrabrili trudnice, sve iz svežeg roditeljskog iskustva. Tokom leta, Savetovalište će se svake prve subote u mesecu održavati u prostorijama Aksa bebi planete na Banovom brdu, a dva puta mesečno na lokacijama na otvorenom, u želji da budemo što bliži roditeljima. Pridružite nam se, da osnažimo roditeljstvo!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More