Donirajte našim savetovalištima!

Roditelj

Udruženje RODITELJ od svog nastajanja pruža potpuno besplatne usluge kroz nekoliko različitih programa. Donirajte našim savetovalištima i tako omogućite da se volonterske usluge održe.

Naša savetovališta su volonterski servisi, što znači da naše savetnice koje su stručnjaci iz različitih oblasti potpuno volonterski rade.

Donacijom pomažete da se naša savetovališta održe ali i samo udruženje!

Savetovalište za dojenje postoji već 10 godina u kom volontiraju naše članice, obučene savetnice za dojenje. One takođe održavaju i sajt o dojenju, kao i stranice na društvenim mrežama. Možete ih kontaktirati telefonom, mejlom ili preko neke društvene mreže.

Savetovalište za autosedišta je naša grupa na društvenoj mreži Facebook koja ima više od 5.000 članova kako iz Srbije tako i iz svih ex-Yu republika ali i dijspore. Naše članice koje su obučene savetnice za autosedišta vas savetuju o svim bezbedonosnim merama ali i po potrebi će vam besplatno namestiti autosedište u automobilu.

Roditelj Info Centar je servis koji obuhvata pružanje najrazličitijih vrsta informacija o tome kako da ostvarite svoja roditeljska prava, a tu su takođe i radionice za roditelje kao i stručna savetovališta: psihološko savetovalište, saveti logopeda, saveti pravnika itd. 

Donacije možete izvršiti uplatom na naš račun br.: 330-51000655-07 kod banke Credit Agricole AD

U polje “Svrha uplate” upišete: Donacije građana

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More