Kontakt

Roditelj

Kako se možete informisati i potražiti savet?

Dragi posetioci, roditelji i saradnici, ukoliko imate pitanje za nas ili vam je potreban savet, ako imate neki predlog ili sugestiju, ukoliko želite saradnju ili da nam se pridružite ili na bilo koji način pomognete rad Udruženja RODITELJ, javite nam se.

Možete nas kontaktirati putem mejla ili poslati poruku preko društvenih mreža Instagram i Facebook.

Naša imejl adresa je: info[at]roditelj.org (umesto [at] stavite znak @)

Instagram:  @ugroditelj

Facebook: https://www.facebook.com/roditelj/

Takođe dostupna su vam naša savetovališta gde možete potražiti savete naših stručnih saradnika kao i naših savetnica za dojenje i savetnica za autosedišta:

→  Savetovalište za dojenje postoji više od 10 godina, a najviše informacija o dojenju možete pronaći na našem sajtu posvećenom podršci dojenju i pozvati telefonom savetnice ili ih kontaktirati putem mejla.

Savetovalište za autosedišta sada funkcioniše kao grupa na društvenoj mreži Facebook i ima preko 7.000 članova, tu možete da postavite pitanja i tražite savet za sve nedoumice u vezi sa kupovinom, pravilnim nameštanjem, važećim propisima i drugim pitanjima u vezi sa autosedištima.

Telefonska savetovališta nam trenutno rade ograničenim kapacitetom tako da je dostupno samo telefonsko savetovalište za dojenje.

Ukoliko želite da se reklamirate na nekom od naših sajtova, javite nam se da se dogovorimo.

REKLAMIRANJEM NA NAŠEM SAJTU POMAŽETE RAD UDRUŽENJA RODITELJ!

 

Kancelarija u Beogradu

Kancelarija udruženja Roditelj u Beogradu nalazi se na Karađorđevom trgu 18/5

Ukoliko je potrebno da nas lično posetite, molimo vas da se prethodno javite i zakažete sastanak putem mejla. U prostoru udruženja se često održavaju radionice pa nije moguće doći bez prethodne najave.

Hvala na razumevanju!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More