Kontakt

Roditelj

Kontakt strana Udruženja RODITELJ

Kako se možete informisati i potražiti savet?

Dragi posetioci, roditelji i saradnici,

ukoliko imate pitanje ili vam je potreban savet, možete da nas kontaktirate na neki od sledećih načina:

Možete nas kontaktirati putem mejla ili poslati poruku preko društvenih mreža Instagram i Facebook.

Naša imejl adresa je: info[at]roditelj.org  – umesto [at] stavite znak @

Instagram:  @ugroditelj

Facebook: https://www.facebook.com/roditelj/


Takođe dostupna su vam naša savetovališta gde možete potražiti savete naših stručnih saradnika kao i naših savetnica za dojenje i savetnica za autosedišta:

→ Kontakt Savetovališta za dojenje: Savetovalište postoji više od 10 godina, a najviše informacija o dojenju možete pronaći na našem sajtu posvećenom podršci dojenju i pozvati telefonom savetnice ili ih kontaktirati putem mejla.

→ Kontakt Savetovališta za autosedišta funkcioniše kao grupa na društvenoj mreži Facebook i ima preko 7.000 članova. Na grupi možete da postavite pitanja i tražite savet za sve nedoumice u vezi sa kupovinom, pravilnim nameštanjem, važećim propisima i drugim pitanjima u vezi sa autosedištima.

Telefonska savetovališta nam trenutno rade ograničenim kapacitetom tako da je dostupno samo telefonsko savetovalište za dojenje.

Ukoliko imate predlog ili sugestiju, želite saradnju, želite da nam se pridružite ili na bilo koji način pomognete rad Udruženja RODITELJ, javite nam se!

 


Ukoliko želite da se reklamirate na nekom od naših sajtova, javite nam se da se dogovorimo.

REKLAMIRANJEM NA NAŠEM SAJTU POMAŽETE RAD UDRUŽENJA RODITELJ!


Kancelarija u Beogradu

Kancelarija udruženja Roditelj u Beogradu nalazi se na Karađorđevom trgu 18/5

Ukoliko je potrebno da nas lično posetite, molimo vas da se prethodno javite i zakažete sastanak putem mejla. U prostoru udruženja se često održavaju radionice pa nije moguće doći bez prethodne najave.

Hvala na razumevanju!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More