Roditeljski info centar – projekat vršnjačkog savetovališta Udruženja Roditelj

Roditelj

Udruženje Roditelj u saradnji sa Aksa bebi planetom, ponovo kreće s projektom vršnjačkog savetovališta „Roditeljski info centar“. U nedelju, 24. maja na Zemunskom keju, kod restorana “Kej” od 16 do 20 časova počinjemo novu fazu projekta – umesto da roditelji dođu kod nas, dolazimo mi kod njih!

Tokom letnjih meseci, Udruženje Roditelj i Aksa bebi planeta organizovaće Savetovališta na otvorenom, na lokacijama koje su zanimljive za roditelje i buduće roditelje. Tom prilikom, trudnice ce dobiti na poklon DVD o prvom opremanju bebe! Pozivamo sve zainteresovane da dobiju savet, preporuku, ili makar samo roditeljsku podršku i razumevanje od Udruženja Roditelj, da se prošetaju, dođu do našeg štanda na Zemunskom keju i slobodno pitaju. Volonteri Udruženja biće tu da vam pomognu u traženju odgovora, a ako mi ne znamo odgovor, naći ćemo ko zna.

Volonteri Udruženja Roditelj narednih godinu dana svake prve subote u mesecu od 10 do 14 časova čekaju roditelje i buduće roditelje u prostorijama Robne kuće „Aksa“ na Banovom Brdu „Ko pita ne skita“ je naš moto. Takođe, pravovremeno ćemo obavestiti javnost o terminima i lokacijama Savetovališta na otvorenom. Projekat „Roditeljski info centar“ deo je vršnjačke edukacije kojom se Udruženje Roditelj bavi od osnivanja.

U saradnji sa Aksa bebi planetom, od decembra 2007. godine u njihovim prostorijama svake Savetovalište je radilo svake subote. Pomagali smo roditeljima da izaberu opremu ze bebe, govorili šta je neophodno a šta manje bitno, davali savete o porođaju, dojenju, nezi bebe, hrabrili trudnice, sve iz svežeg roditeljskog iskustva.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More