Akreditovana obuka za vaspitače i stručne saradnike

Roditelj

Akreditovani seminari za vaspitače i stručne saradnike u predškolskim ustanovama:

“Jačanje roditeljskih kompetencija u cilju adekvatne podrške ranog razvoja i učenja kod dece”

Iz našeg dugogodišnjeg iskustva i razvijanja programa jačanja roditeljskih kompetencija i specifičnosti rada sa roditeljima i decom istovremeno, proistekao je seminar za vaspitače i stručne saradnike u predškolskim ustanovama pod nazivom “Jačanje roditeljskih kompetencija u cilju adekvatne podrške ranog razvoja i učenja kod dece”, koji je akreditovan na dve školske godine (2014/15 i 2015/16)  kod Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja (akreditovan seminar Katalog ZUOV, broj 539, K1).

Ukoliko ste zainteresovani za primenu programa u vašoj ustanovi i obuku možete se prijaviti na seminar za vaspitače i stručne saradnike putem formulara ili telefonom, a više o seminaru možete pogledati u Katalogu ZUOV-a.

Ukoliko prijavite grupu od 25 i više učesnika, seminar ćemo organizovati u vašoj ustanovi. Ukoliko se radi o manjoj grupi ili je u pitanju pojedinačna prijava, obavestićemo vas čim budemo formirali veću grupu u vašem mestu.

Seminar je jednodnevan, nosi 8 bodova i sastoji se iz dva dela, odnosno 4 modula.

Prijava
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ovaj program je pokazao veoma veliko interesovanje kod roditelja, ali i veliki uspeh nakon tri godine detaljnog ispitivanja zadovoljstva korisnika programa i roditeljskih veština i znanja. To dokazuje da je veoma značajno širiti dalje program i u druge gradove u Srbiji.

Ukoliko želite da i u vašem gradu pokrenete Centar za rani razvoj ili principe ovog programa uvrstite u vaš već postojeći program, kontaktirajte nas.  Važnu ulogu u daljem širenju mreže Centara za rani razvoj imaće i spremnost lokalnih zajednica, pre svega lokalnih samouprava da podrže realizaciju ove aktivnosti kroz obezbeđivanje adekvatnog prostora, stručnjaka, volontera i drugih resursa.

Trenutno je u pripremi Programska knjiga koja detaljno opisuje razvoj ovog programa u 4 grada i različitim modalitetima, kao i Praktikum sa detaljno opisanim radionicama i uputstvima za izvođenje. Ove dve knjige će služiti kao vodič i pomoć u razvijanju programa u drugim sredinama.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More