Novi Sad

Klub realnog aikida „Beli Anđeo“

Udruženje Roditelj Novi Sad počinje saradnju sa Klubom realnog aikidoa Beli andjeo, u cilju edukacije i prevencije nasilja medju decom.

Klub Realnog Aikida „Beli Anđeo“, počinje sa svojim humanitarnim radom u okviru projekta Vladimira Savića i Alana Tapića pod nazivom „ZAŠTITIMO SEBE I DRUGE“, gde će se sa polaznicima kursa radilti na razvijanju ličnosti osoba koje su doživeli neki vid zlostavljanja i nasilja.

Kako smo svakim danom svedoci sve većeg broja nasilja kako na ulici, školama, u prevozima javnog gradskog saobraćaja, sportskim manifestacijama, samoj porodici i dr, pozivamo Vas da nam se pridružite, a prevashodno osobe koje su doživele neki vid zlostavljanja i nasilja u porodici, na poslu i drugim mestima (žene, decu, omladinu i dr), dođite kod nas na NEKOMERCIJALNE treninge iz samoodbrane. Poziv za saradnju stoji i za pojedince i za organizovane grupe, kao i za osnovne i srednje skole.

Klub Realnog Aikidoa „Beli Anđeo“, pripada Svetskom Centru Realnog Aikido-a, čiji je osnivač akademik Ljubomir Vračarević, nosilac crnog pojasa 10 SOKE.

Svetski Centar Realnog aikidoa i sam Ljubomir Vračarević, već su učestvovali u „SOS“, programu pomoć ženama nasilja u porodici pod pokroviteljstvom TV SOS KANALA.

Sve informacije o saradnji i ovim treninzima možete dobiti na br tel: 064 33 77 983.


 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More