Centar za rani razvojDeca

100% prirodan brend UšuškajMe i Roditelj poklanjaju

Da li znate za brend UšuškajMe?

Postoji toliko različitih načina da našim mališanima pokažemo ljubav. UšuškajMe proizvodi su jedan od njih. Napravljeni su od 100% prirodnih materijala, neverovatnih karakteristika. Upijaju vlagu, regulišu toplotu i nežni su kao i koža vaših mališana. Savršeni za bezgranična maženja i uspavanke.

  • 100% bambus + 100% pamuk: dobro i za vaše mališane i za planetu
  • super osobine: apsorbuju vlagu, regulišu toplotu, mekani i nežni na dodir
  • wow faktor: moderan i drugačiji dizajn za novi modni detalj
  • višenamenski: ugodni za upotrebu kod kuće i u velikom svetu
  • Oeko-Tex Standard100: dobri i bezbedni za zdravlje i za okruženje
  • U procesu proizvodnje naših proizvoda nema zloupotrebe dece, ali ni odraslih. Želimo svet u kome su deca slobodna da budu deca i u kome se poštuje fer trgovina.

Šta UšuškajMe kaže o svom proizodu?

„Ne nudimo samo proizvode izuzetnog kvaliteta već i naš san o lepom, radosnom, bezbrižnom detinjstvu i boljem svetu koji želimo da ostavimo za svoju decu. Koristimo prirodne, održive, razgradive materijale i ambalažu od recikliranih materijala.

Želimo da vam olakšamo bar neke roditeljske brige i nedoumice. Ali želimo i da unesemo radost i lepotu u detinjstvo i odrastanje. Svi znaju koliko su važne prve godine života, pa neka vaši mališani budu okruženi ljubavlju, nežnošću i mekanim, udobnim , lepim i prirodnim materijalima.

Vodili smo računa i o bojama. Imaju OEKO-TEX sertifikat, neškodljive su i bezbedne za vaše dete. Ali jasne, dovoljno jarke i zanimljive da bi bile i podsticajne za vaše mališane. Taj osećaj kada svoju decu ušuškamo u omiljeno ćebe i privijemo u zagrljaj je neopisiv. Mi želimo da vam pomognemo da stvorite tu magiju.“

Ušuškano, sigurno, toplo i nežno okruženje za vaše mališane.

Više o proizvođaču možete saznati na:
www.ususkajme.com
   

https://www.facebook.com/ususkajme/

https://www.instagram.com/ususkajme/


A mi za Vas zajedno u saradnji sa UšuškajMe pravimo malo darivanje. Ovog meseca poklanjamo jednu divnu leptir mašnu.

Kako biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da ispod objave na stanici Centra za rani razvoj Beograd, ostavite komentar.

Igramo se do četvrtka 15.6.2017. godine do 16:00, kada ćemo putem sajta random.org odabrati pobednika 🙂

* Slika je simbolična.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More