Press clipping

AKSA BABY MEGA STORE U NOVOM SADU

Predstavljanje prve „Aksa baby mega store“ prodavnice izvan Beograda, koja se nalazi na Bulevaru Vojvode Stepe 74, na Novom Naselju upriličena je juče, a ovaj objekat zvanično će početi sa radom u sutra u 11 časova. Ovo je najveća prodavnica bebi opreme, odeće, kozmetike, igračaka i hrane za bebe u Novom Sadu. U okviru prodavnice radiće i igraonica za decu, kao i savetovalište za roditelje.

Prodavnica se prostire na 1.000 kvadratnih metara, a u ovom prostoru može se naći 10.000 artikala od 300 poznatih proizvođača dečije opreme. U radnji je obezbeđen i kompletan asortiman za prvo opremanje novorođenčadi, po sistemu „sve na jednom mestu“. Takođe, kupcima se nudi veliki izbor bebi i dečije odeće za mališane do šest godina, kao i igračke za decu svih uzrasta.

Pored velikog i moderno opremljenog prostora, ova prodavnica imaće i igraonice za decu kao i kreativne radionice, gde će mališani moći da se igraju i zabavljaju, dok njihovi roditelji kupuju. Nakon kupovine i stariji će moći da se osveže i odmore u posebnom prostoru predviđenom za njih.

U okviru savetovališta za roditelje, stručne savete porodiljama i trudnicama davaće članovi organizacije „Roditelj“, polaznici škole za trudnice, kao i lekari, specijalisti za pojedine oblasti. Radnim danima prodavnica će biti otvorena od 9 do 20.30 sati, subotom od 9 do 19, a nedeljom od 9 do 15 časova. Naravno, cene svih artikala biće povoljne, ali u ovoj prodavnici kažu da je najbolje da kupci sami dođu i uvere se.

B. M.
Foto S. Nikolić

www.dnevnik.co.yu , septembar 2007.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More