Centar za rani razvojDogađaji

Dan porodice, 15.05.2018. godine

15. maj 2018. godine obeležili smo na Zemunskom keju uz smeh, pesmu i divne crteže. Najavljena kiša nas nije omela da se dobro provedemo.

U dogovoru sa Savetom roditelja opštine Zemun sa svojim radovima, panoima, sastavima na temu porodice i šta znači porodica predstavili su nam se: O.Š. „Branko Radičević“ iz Batajnice, O.Š. „Sutjeska“, Škola za učenike oštećenog vida „Veljko Ramadanović“, dva vrtića PU „Dr Simo Milošević“ – vrtić „Vrapče“ i vrtić „Vila Zvončica“, kao i produženi boravak „Mali akademac“.

Deca iz vrtića „Vrapče“ su i na samom keju crtala svoje porodice i recitovala dečije pesme o porodici, a školarci iz O.Š. „Branko Radičević“ su zajedno sa svojim nastavnicama i učiteljicama pevala pesme. Radionicu za decu školskog uzrasta držala je Valerija iz „Radionice čitaonice“ gde su učestovala deca iz O.Š. „Sutjeska“, O.Š. „Branko Radičević“ i iz „Malog akacemca“. Čitali i razgovorali o knjizi „Konrad i Kornelija“. Nakon toga Nataša Lukić nam je održala Smeh jogu, uz pomoć koje smo se još više nakupili pozitivne energije i slatko se nasmejali.

Osim recitovanja i pevanja, neka deca su dala i izjavu za televiziju o tome šta ja za njih porodica.

Gost događaja nam je bila i Mreža organizacija za decu Srbije – MODS i Udruženje „EVO RUKA“ iz Zemun polja koje se bavi socijalnim preduzetništvom i na događaju je predstavila svoje proizvode.

Stvarno smo divno proveli, a kako nam je bilo možete videti i u galeriji slika ispod, za koje se zahvaljujemo fotografu Momiru Dragičeviću.

 

Ceo događaj je podržan od strane opštine Zemun.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More