BeogradIzdvajamo

Dođite na Dan velikog srca i dobre zabave

U igraonici Beogradić

Dan velikog srca i dobre zabave“

Humanitarni dečiji program posvećen promociji socijalne inkluzije

1549557_10152353655424905_1300833182_n

  Udruženje RODITELJ vas poziva da ispratite aktivnosti za decu koje će biti posvećene promociji socijalne inkluzije i inkluzivnog obrazovanja u nedelju, 30. marta, sa početkom u 12 časova, u igraonici Beogradić na Novom Beogradu.(Savska br 7 – kapija iza zgrade ComTrade-a)

Početak programa predviđen je za 12 časova, izvođenjem predstave koja će poslati poruke o tome šta su to socijalna inkluzija i različitosti, šta su predrasude i kakvu moć ima drugarstvo. U predstavi će učestvovati svi prisutni roditelji i deca, a deset najkreativnijih učesnika biće nagrađeno unikatnim poklon majicama.

Odmah nakon završetka predstave, u 13 časova, će početi radionica znakovnog jezika, takođe namenjena svim prisutnim odraslima i deci, a nakon toga, svi dečaci i devojčice moći će do večernjih sati da uživaju u zabavnom programu koji je pripremila igraonica uz mađioničare, akrobate, dečiju predstavu, modeliranje balona i slikanje po licu kao i u brojnim čarima igraonice „Beogradić“ koja se prostire na skoro 2000m2.

Umesto ulaznice, predviđeno je donošenje stvari potrebnih deci iz Svratišta na Novom Beogradu (sezonska odeća i obuća i veš za decu uzasta od 5 do 15 godina, sredstva za ličnu higijenu, školski pribor, slatkiši i slaniši) koje će se prikupljati čitavog dana.

Manifestacija se održava u okviru projekta „Jače civilno društvo – uspešna socijalna inkluzija“ koji realizuje IZI VelikiMali u partnerstvu sa MDRI-S,uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji.

Dodatne informacije i kontakt:

Udruženje RODITELJ  011/3165-375

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More