BeogradIzdvajamo

Dečija radionica „Naš grad“

Ranije najavljivana dečija radionica Stambenog i Ade Ciganlije održaće se ove subote:

Dragi roditelji,

Kao što smo i najavili, u subotu 13. avgusta, u terminu od 15 do 18 časova organizujemo dečiju radionicu u saradnji sa JP „Ada Ciganlija“. Bili smo prinuđeni da prvobitni termin radionice odložimo, jer nismo želeli da nam kiša pokvari druženje, pa vam se ovom prilikom zahvaljujemo na razumevanju.

Šarena družina će vas sačekati sa širokim osmehom i torbom punom papirića, kartončića i olovaka. Cilj nam je da našim mališanima pružimo jedan dan u prirodi gde će njihova mašta i ruke pune boja stvoriti grad iz pesmica, priča i slikovnica.

Pozivamo i mame i tate da se priključe povorci mašte i doprinesu svojim dobrim rapoloženjem, a ako požele, i nekim obojenim prozorčićem na zgradi našeg čarobnog grada.

Radionica je namenjena deci svih uzrasta, od onih koji još uvek nesigurno hvataju korake po travi, do onih koji znaju da čitaju velika slova u Azbuci.

JP „Gradsko stambeno“ i JP „Ada Ciganlija“ su se potrudili da vašoj dečici obezbede sve ono što je potrebno, od velikih zgrada od kartona do sokića za osveženje, kako bi svi zajedno stvorili jedan novi, lepši i naš grad u duhu očuvanja i unapređenja kulture stanovanja svakoga od nas.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More