Izdvajamo

Opet među 50 najboljih „webtastičnih“ po izboru „Pc Press-a“

nagrada PC Press

Još jedna nagrada za trud tima Udruženja RODITELj kada je naš sajt u pitanju – časopis „PC Press“ i ove godine nas je uvrstio u 50 webtastičnih, najboljih sajtova na srpskom jeziku! Ovo cenjeno priznanje dobili smo i prošle godine, kada smo, kao i ove, uvršćeni među najbolje sajtove u kategoriji Porodica i zdravlje.

nagrada PC Press

Tim „PC Pressa“ na ovaj način nagradio je svakodnevni trud tima Udruženja RODITELJ koji se bavi  našim online nastupom, kako na sajtu Roditelj.org tako i na mikrosajtovima koji su napravljeni za potrebe projekata koje sprovodimo: Zviz, Sajt o dojenju i sajt o korupciji u zdravstvu.

Sajt je pokrenulo udruženje građana „Roditelj“ 2006. godine, kao podršku roditeljstvu u Srbiji. Za pohvalu je to što su se dotakli nekih veoma ozbiljnih, aktuelnih tema kao što su korupcija u službama koje se bave reproduktivnim zdravljem ili problemi sa birokratijom prilikom ostvarivanja prava na dečji dodatak. Takođe, možete pročitati i korisne tekstove o roditeljskim temama-

obrazlažu iz „Pc Pressa“ svoju odluku.

Nadamo se da ćemo i dalje biti korisna web lokacija za sve roditelje i buduće roditelje. Zanima nas, da li želite da se na našem sajtu nađu još neke informacije koje mu sada možda nedostaju? Kako da budemo još bolji?

 

 

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More